1. Having troubles with activation email? Contact us at: Contact@FaceRig.us
    Dismiss Notice
  2. Hey Guest! We are giving away a FREE copy of FaceRig to one lucky member of FaceRig.US!!! Check out how you can get it by clicking here: http://facerig.us/index.php?threads/win-facerig-free.271
    Dismiss Notice
  3. It costs money to keep the site afloat. Guest, if you'd like to help us out and donate even $1 it will go a long way! Donate here:
    Dismiss Notice
  4. This is the fan-made / managed forum, for sharing community made content (avatars / props) The site owned / managed by the creators is https://facerig.com (currently down, we are working on it) The Steam forums are on http://steamcommunity.com/app/274920/discussions/
    Dismiss Notice

You have to add lang files propertly

Discussion in 'Archive' started by sushi, Jan 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sushi
    Paranoid
    Offline

    sushi Common Minion

    Messages:
    19
    Ratings:
    +0 / 0 / -1
    FR$:
    $0
    Sorry, Im beginning to feel like I am being a pain but I am getting the message in the title "You have to add the lang files propertly" (Not a misspell thats how it is).
    Now this one is a bit random. Sometimes it doesn't appear at all and others it can be a single statement or repeated many times together, as in the attached pic.
    Again Im on Mac and using Safari, hopefully its nothing serious but thought I should bring it to you attention.
     
  2. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +112 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    thank you for bringing this to my attention. I'll be download safari on my windows computer to see how it runs there, as well as checking on my mac's safari to see if I can reenact this error to fix it. I'm leaving now currently, so it will most likely not be done until later tomorrow, or after this weekend.
     
  3. imajerk
    Depressed
    Offline

    imajerk Well-Known Minion

    Messages:
    34
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    FR$:
    $0
    I am using Mac and Safari and I never encounter that problem. Have you tried clearing your cache?
     
  4. FurRiffic
    Zorro
    Offline

    FurRiffic Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    215
    Ratings:
    +42 / 0 / -0
    FR$:
    $36
    Having the same problem on chrome / windows 7 (It seems it is 2 times that text per post on that pages, so 3 posts = 6 times the text)
    [hr]
    EDIT: Hmmm, it looks like it has something to do with the names of people, I noticed this because I clicked the link for the "first few" badge, and there were 47 times the text and also 47 people in the group at that moment (might have been +/- 1)
     
  5. sushi
    Paranoid
    Offline

    sushi Common Minion

    Messages:
    19
    Ratings:
    +0 / 0 / -1
    FR$:
    $0
    Just to add to.
    I am posting this on my phone and I can see the same message on here too.

    Thank you FurRific as well, I am just glad someone else can see it too. I'm not the most tec savvy of furs myself and have been laughed at because of things like this before and then ignored. (That is not what is happening here, I've been jumped at for people mistaking comments like that as well )
     
  6. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +112 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    I am still looking into how to fix this. Don't think I forgot about you all :) I am terribly sorry that this is happening.
     
  7. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +112 / 0 / -0
    FR$:
    $124
  8. FurRiffic
    Zorro
    Offline

    FurRiffic Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    215
    Ratings:
    +42 / 0 / -0
    FR$:
    $36
    Sorry, forgot to report this back, but it has already been fixed indeed.

    For me this problem can be locked and archived.
     
  9. TrueChaoS
    Boxed In
    Offline

    TrueChaoS Supplice VIP

    Messages:
    93
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    FR$:
    $7
    I'm staring at it right now, so IMO, not fixed.

    Currently running: Chrome +AdBlocker
    I'm not familiar with this forum's architecture, so I can't give any insight on the issue sadly =/
     
  10. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +112 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    Okay, I will be looking into this even further here tomorrow. As of now I'm drifting off into sleep as I'm typing. Hope this can be fixed within the week!
     
  11. TrueChaoS
    Boxed In
    Offline

    TrueChaoS Supplice VIP

    Messages:
    93
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    FR$:
    $7
    I'll also look into seeing if my browser needs updating when I get home (about to go out for a walk/some exercise) and tell you if anything changes. (also getting the missing images issue, but I didn't report that as I want to update first just incase)
     
  12. FurRiffic
    Zorro
    Offline

    FurRiffic Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    215
    Ratings:
    +42 / 0 / -0
    FR$:
    $36
    for when you get back:
    1. Chrome doesn't need updates, just needs to be closed down completely once a while, it does all the updates in the background.
    2. Could you post an image of your settings on this page: http://facerig.us/usercp.php?action=options as one of the bugs for me got fixed while tinkering with those settings, so I want to see if something is different on my end.
     
  13. TrueChaoS
    Boxed In
    Offline

    TrueChaoS Supplice VIP

    Messages:
    93
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    FR$:
    $7
    AH! Found the solution.

    I had the forum language set to "English (British)"
    Changing it to "Use Default" fixed ALL issues, including the missing images issue.

    I think it is safe to assume this is the root of the problem.
     
  14. FurRiffic
    Zorro
    Offline

    FurRiffic Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    215
    Ratings:
    +42 / 0 / -0
    FR$:
    $36
    That is probably because the defeault language == english (american) so there the settings were fixed for and not (yet) for the others. This is in that way the same problem as with the CSS files.

    At least we now know the root and where to find a solution
     
  15. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +112 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    Seeing as this is an English forum, and due to the fact that I don't speak, nor would be able to even concept fixing all of the languages, I simply made English (American) the only language available. There isn't much difference from GB to US other than the U's we removed in our language to make it 'different'. Thank you to you both for helping out with this solution, as of now I'm going to go ahead and lock/move this post over to the archives.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page