1. Having troubles with activation email? Contact us at: Contact@FaceRig.us
    Dismiss Notice
  2. Hey Guest! We are giving away a FREE copy of FaceRig to one lucky member of FaceRig.US!!! Check out how you can get it by clicking here: http://facerig.us/index.php?threads/win-facerig-free.271
    Dismiss Notice
  3. It costs money to keep the site afloat. Guest, if you'd like to help us out and donate even $1 it will go a long way! Donate here:
    Dismiss Notice
  4. This is the fan-made / managed forum, for sharing community made content (avatars / props) The site owned / managed by the creators is https://facerig.com (currently down, we are working on it) The Steam forums are on http://steamcommunity.com/app/274920/discussions/
    Dismiss Notice

can't see buttons/pictures

Discussion in 'Archive' started by sushi, Jan 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sushi
    Paranoid
    Offline

    sushi Common Minion

    Messages:
    19
    Ratings:
    +0 / 0 / -1
    FR$:
    $0
    Hey.
    Im a mac user (Sorry for that) and also on Safari (Again sorry)
    Ive taken a screenshot to show you, much easier than trying to explain it but I don't see any of the buttons on the forum just little blue squares with question marks instead. Its the same with images as well.

    hopefully you can see what i mean from the attached image.

    (This includes all the edit, reply, report type buttons on posts as well. Nearly unfairly reported someone before as I nearly clicked the wrong button)
     
  2. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +113 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    Okay, this is a bit weird looking. Can you do me a favor, and right click the image, and click "copy image location" any blank image is fine, that way I can see what the image is, and why it is acting up the way it is for you.

    Once again, I'm download safari, as well as checking on my mac to see if the problem is the same on all safari/mac devices. As well as I'm leaving currently, and will not be back until later tomorrow, or possibly up to Monday. Thank you so much once again for bringing this to my attention, and I'm terribly sorry this looks like that on your end.
     
  3. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +113 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    Update: I just installed Safari (Latest version) and everything seems to be running just fine and dandy for me. When was the last time you upgraded your safari? http://support.apple.com/kb/dl1531 is the latest safari download. I'd recommend downloading that to see if it fixes the problem.

    *Once again, if you can take the post icon picture Right click on it, Click Copy Image Location, and paste it here, It could help out a lot more. I feel it might be using a .png for some reason for you, as you might be using an outdated browser. If that's the case, I have a lot of work planned ahead of me lol, as I'd have to duplicate all .gif files and turn them into .png as well.
     
  4. sushi
    Paranoid
    Offline

    sushi Common Minion

    Messages:
    19
    Ratings:
    +0 / 0 / -1
    FR$:
    $0
    Meh, its not really anything to be sorry about but thanks anyway. There is absolutely no rush, its a little awkward but its really not that bad. Ive never had the problem before but this is what happens when you use a more obscure browser and I am guessing its something to do with safari and its coding, I'm no expert but I can't see it being anything in the links but I've pasted them here as you've requested.
    Ok this should be the "find all posts by the user button"
    http://facerig.us/images/accord-autumn/postbit_find.gif

    and the "post reply button"
    http://facerig.us/images/accord-autumn/newreply.gif

    and next to log out button
    http://facerig.us/images/accord-autumn/images/accord-autumn/logout.png
     
  5. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +113 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    Okay, I'm on my mac now, using an older version of safari. I know understand why it's doing that, but I have absolutely no idea how I'd even go about fixing this. You're pictures are adding an uneeded /images/accord-autumn/ if you look at the image you linked, (loggout image) and then click this: http://facerig.us/images/accord-autumn/logout.png you will notice it works. Because yours has an extra code in it. I'm going to be looking into this hopefully here soon.
     
  6. imajerk
    Depressed
    Offline

    imajerk Well-Known Minion

    Messages:
    34
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    FR$:
    $0
    I am not sure why you are apologizing for using Mac and Safari. There's nothing wrong with that?

    Anyways, I do not have that problem. Are you using the latest version of Safari? I could not tell from your posts. Try clearing your cache and DNS.
     
  7. sushi
    Paranoid
    Offline

    sushi Common Minion

    Messages:
    19
    Ratings:
    +0 / 0 / -1
    FR$:
    $0
    I think I have done it but It has made no difference. Any help on this would be appreciated but as I say, I think I have done it. (Used a code found on the Mac support page but it didn't appear to do anything)
    I can't find any updates but the version is 7.0.1
     
  8. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +113 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    I am still looking into how to fix this. Don't think I forgot about you all :) I am terribly sorry that this is happening.
     
  9. Xyphien
    Swamped
    Offline

    Xyphien Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    491
    Ratings:
    +113 / 0 / -0
    FR$:
    $124
    So, @Snofox took the time to look at the picture. I was aware of the error URL links, but never actually looked at the picture. If you simply go to http://www.FaceRig.us it will display the images for you @Sushi What link was bringing you to that domain by the way. If you can tell me the URL I will be more than happy to fix it for you :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page